Over mij

Kamiel Martinet Hallo, mijn naam is Kamiel Martinet. Ik ben een ontwerper en werk op dit moment bij Informaat in Baarn als senior interactieontwerper.

Ik ben geboren in het West-Brabantse dorpje Oudenbosch maar woon op dit moment in Delft.

Ik heb een van kinds af aan al fascinatie voor techniek gehad. Ik wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten en hoe ze gemaakt worden. Dat is ook de voornaamste reden geweest dat ik Industrieel Ontwerpen ben gaan studeren in Delft. Daarnaast ben ik gek op het maken/creëren van mooie, leuke, goede en lekkere dingen die ik zelf bedacht en ontworpen heb. Zo bouw ik bijvoorbeeld graag mijn eigen webapplicaties zoals deze website, maak ik objecten van keramiek, ik schilder in acryl of in allerlei andere materialen. Ooit wil ik zelf mijn eigen huis ontwerpen en bouwen. Tot die tijd kijk ik vol fascinatie naar Grand Designs.

In mijn vrije tijd sport ik graag zoals wielrennen, spinnen en zwemmen. Daarnaast hou ik erg van lekker eten en koken. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en verzin soms ook mijn eigen recepten. Verder ben ik een liefhebber van moderne kunst en ga ik graag naar musea.

Ik heb gedurende mij carriere aan een grote hoeveelheid projecten meegewerkt variërend van groot tot klein waarvan je in mijn portfolio een selectie vind.